Szolgáltatások

Nálunk jó kezekben van. A RUSTIQUE-nál átfogó szolgáltatást nyújtunk, itt vagyunk az Ön számára a fizikai felmérésétől kezdve a tényleges megvalósításig. Ingyenes mintákat és katalógusokat is szállítunk. Ha raktárkészletünkről rendel árut, akkor három nap múlva otthonában is lehet! Az általunk szállított anyagra akár 40 év garanciát is vállalunk! A fel nem használt csomagokat, dobozokat a megrendelt anyagból (7-10% tartalék tekintetében), melyre már nincs szüksége, visszaküldheti.

Segítsünk?

Ing. Zoltán Fekete
Ing. Fekete Zoltán
CEO - vezérigazgató

„Nem számít, hogy nagy vagy kis projektről van szó, számomra minden megvalósítás fontos. Mindig kihívást jelent a számomra, amibe tapasztalatommal maximális figyelmet szentelek a csapatommal együtt.”

BÁRHOL és BÁRMIKOR

Készséggel állunk rendelkezésére pozsonyi bemutatótermünkben a Svornosti utca 42., vagy az újonnan megnyílt kassai bemutatóteremben, Južná trieda 1595/74 szám alatt.

Miért látogasson el hozzánk? Amellett, hogy remek kávét főzünk és süteménnyel is megkínáljuk 😊, az összes téglát élőben láthatja nálunk. Ha eljön hozzánk, az Ön preferenciái szerint téglamintákat biztosítunk Önnek, kiszámítjuk az összes szükséges mennyiséget és megbeszéljük Önnel a megvalósítás részleteit.

Esetleg nem tud eljönni hozzánk? Foglaljon nálunk időpontot online! Az Ön igényeivel is a következő csatornákon is elér minket: WhatsApp, Messenger, FaceTime vagy Skype.

Nálunk

Kisebb vagy nagyobb kivitelezés? A projekt „méretei” nem prioritások számunkra. Ugyanúgy szorgalmasan figyelünk a kandalló valamint a falak burkolatára, vagy akár a szellőztetett homlokzatra is. Hívjon meg minket egy kávéra otthonába, mintákkal és katalógusokkal tervei részleteire összpontosítunk. Szeretünk kisebb és nagyobb projekteken is dolgozni, ezek kihívást jelentenek számunkra, melynek lényege, hogy elképzelését valóra válthassuk. Valódi otthonná változtatjuk lakhelyét, a tégla ötleteinkből sosem fogyunk ki, nyugodt szívvel ránk bízhatja!

Önnél

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Katalógus

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Ragadja meg inspirációinkat! Töltse le a katalógust!

Minden évben örömmel készítünk Önöknek egy új RUSTIQUE katalógust. Ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk a trendekkel, fontos számunkra, hogy a téglák területén folyton változó, divatos hullámokat elhozzuk otthonukba. Katalógusaink kiterjedtek és tele vannak inspiráló variációkkal, melyek közül minden téglát kedvelő válogathat. Megosztjuk Önnel az izgalmakat!

Letöltés