Személyes és online tanácsadás

Úgy véljük, hogy a mai világ legfontosabb tényezője az idő - ezért próbáljuk megkönnyíteni a téglaburkolat kiválasztását és a tényleges kivitelezéssel kapcsolatos feladatokat. Otthon vagyunk a tégla „problematikájában”, és az évek során ez szenvedéllyé vált számunkra, ezért örömmel osztjuk meg tudásunkat, tapasztalatainkat és szakértelmünket.
Ezeknek köszönhetően időt, pénzt és energiát takaríthat meg. Az egész projekt folyamán rendelkezésére állunk, a terület mérésétől a tényleges megvalósításig. Mit jelent mindez az Ön számára?

A RUSTIQUE számára természetes dolog a szolgáltatások átfogó köre, nem csupán a technikai tanácsadás. Szívesen adunk tanácsot a tervezésterületén is, hogy végül mindig a projektnek megfelelő típus és árnyalat kiválasztása mellett döntsön. Ön a Provance-i stílus híve avagy a minimalizmus szerelmese?

Jól tudjuk, mennyire fontos nem csupán a téglák színárnyalatának helyes megválasztása, hanem az is, hogy mennyit tesz a fuga kiválasztása. Abban is tanácsot adunk, hogy hogyan és hol helyezze el legjobban a burkolólapokat, hogy kihangsúlyozza elképzelését a téglával díszített időtlen beltérről.
Mentesítjük Önt a beltéri és kültéri téglák karbantartásával kapcsolatos aggodalmaktól. A projekt előkészítése során megvitatjuk a 2D és 3D látványtervet, hogy jobban megértsük a végső hatást. Vegye fel velünk a kapcsolatot, konzultáljon velünk, akár otthonában vagy online is.

 

Találkozzon velünk!

Kérjen időpontot tőlünk, valóban jó kávét főzünk! Közvetlenül bemutatótermünkben megnézheti a különböző színekkel kifugázott téglákat és érezheti őket élőben is, hogy a legjobb elképzelése legyen arról, hogyan fog kinézni a tégla az Ön otthonában. Elérhetőek vagyunk egy 3000 négyzetméteres kültéri bemutatóteremben Pozsonyban, a Svornosti utca 42 -ben, avagy a Kassán frissen megnyitott bemutatótermében.

Nehéz a választás?

A preferenciáinak megfelelő téglamintákat biztosítjuk az Ön számára, kiszámoljuk a szükséges adatokat, és megbeszéljük Önnel a projekt minden részletét. Hisszük, hogy Ön is ugyanúgy élvezni fogja a téglák mögötti utazást, mint mi. Gondoskodunk arról, hogy az új tégla burkolat kiválasztása élmény legyen az Ön számára, ne pedig kötelezettség a „tevékenységek listája”-ban.

Nem tud eljönni hozzánk? 

Foglaljon nálunk időpontot online! Az igényeivel a következő csatornákon is elér minket: WhatsApp, Messenger, FaceTime vagy Skype.

Nálunk

Ha valóban személyes találkozót szeretne, de messze lakik tőlünk vagy bármilyen okból nem tud eljönni, akkor ellátogatunk Önhöz (bár ebben az esetben a kávét mi kérjük Öntől), mintákkal, katalógusokkal felvértezve, felkészülve a részletek megvitatására. Mivel minden otthon egyedi, igyekszünk feltárni az épület sajátosságait és minimalizálni a bonyodalmakat, amelyek abban az esetben jelentkezhetnek, amennyiben a projekt eltér a valóságtól.

Akár kandalló, homlokzat, vagy akár falazás végett érkezünk, a megvalósítás „mérete” nem jelent prioritást. Szeretünk kisebb és nagyobb projektekben egyaránt részt venni. Ami fontos nekünk, az az ügyfelünk elégedettsége, amikor sikerül megvalósítanunk  elképzeléseit.

A távolság nem játszik szerepet számunkra, a legfontosabb az elégedettség és az otthon álomhangulatának elérése. Hisszük, hogy a helyesen kiválasztott tégla burkolatoknak köszönhetően Ön is tapasztalni fogja!

Önnél

Mit mondanak elégedett ügyfeleink?

Ing. Arch. Sisa Brna
Ing. Arch. Sisa Brna
tervező

Az ipari stílusú loft lakás kivitelezése nyomán elválaszthatatlan elemként szolgál a tégla. A Rustique-tól beszerzett tégla csodaszép, természetes, messze nem betonszármazék vagy más mesterséges anyag. Minden egyes darab egyedi, ezzel komoly szinten hozzátesz a lakás hihetetlen atmoszférájához.

Tervezőirodánkban viszonylag gyakran használjuk a téglát házak, épületek homlokzatára vagy akár beltéren is. A Rustique-kal már hosszas együttműködést tudhatunk magunkénak. Nem csupán a szép bemutatóterem, gyönyörű katalógusok vagy a komoly weboldal teszi, hanem mindenekelőtt az első osztályú termékek, a szakmai háttér és kitűnő szolgáltatás az, amely a Rustique-ot kiemeli mind közül. 

Nagyon elégedett vagyok Veletek és sok-sok kedves ügyfelet kívánok Nektek, és elhihetitek, aki Tőletek vásárolja meg a téglát, sajnálkozni biztosan nem fog!

Segíthetünk?

Forduljon hozzánk bizalommal! Átfogó szolgáltatást nyújtunk a műszaki tanácsadástól a részletek kidolgozásán, 2D és 3D vizualizációkon át a professzionális kivitelezésig.

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Katalógus

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Ragadja meg inspirációinkat! Töltse le a katalógust!

Minden évben örömmel készítünk Önöknek egy új RUSTIQUE katalógust. Ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk a trendekkel, fontos számunkra, hogy a téglák területén folyton változó, divatos hullámokat elhozzuk otthonukba. Katalógusaink kiterjedtek és tele vannak inspiráló variációkkal, melyek közül minden téglát kedvelő válogathat. Megosztjuk Önnel az izgalmakat!

Letöltés