Rólunk

Családi vállalat vagyunk, amely 2001-ben lefektette a RUSTIQUE alapkövét, azaz „alaptégláját”, és azóta is családi alapokra épít. A több alkalmazottat foglalkoztató cég fokozatosan húsz fős csapattá fejlődött, amely számára a téglák nem csupán ökológiai alapanyagot jelentenek, első osztályú tulajdonságokkal, ennél sokkal többet. 

Szakterületünk a 100%-ban természetes tégla burkolati lapok gyártása, amelyeket kézzel formált – ún. kézi vetésű - holland, belga és német téglákból vágunk. Gondozásmentes agyag térköveink, melyek generációkon át tartanak, szintén e három ország legelismertebb gyáraiból származnak.

Szeretjük tégláinkat és velük élünk, ők a szenvedélyünk. Hisszük, hogy minden megvalósított kivitelezéssel ezt az érzést el tudjuk juttatni Önhöz - lakóhelyéhez / otthonához, egy olyan helyre, amely menedék és a béke oázisa.

Rustique team

MIT TESZÜNK (ÖNÉRT)?

Már húsz éve dolgozunk azon, hogy szebb és hangulatosabb otthonokat létrehozását elősegítsük, melyek a fenntarthatóság jegyeit hordozzák. Professzionális módon biztosítjuk nem csupán a tégla burkolati elemek gyártását, hanem egyedi homlokzatok és belső terek kivitelezését is, valamint különböző építészeti elemeket egész téglából, például kerítéseket, támfalakat vagy magasított virágágyásokat. 

A modern, ipari, rusztikus, Provence-i és hagyományos megvalósítások nálunk gyakorlati szinten megtalálhatók.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a műszaki tanácsadást, a minták ingyenes kiszállítását, az építés, kivitelezés helyének felmérését, a 3D-s látványterveket és magát a kivitelezést.

Az árut ingyenesen tároljuk a megvalósítás időpontjáig, és visszavesszük a fennmaradó anyagot a tartalékképzésen belül.

Bízza ránk ötleteit és mi megvalósítjuk őket!

 

KÜLDETÉSÜNK

Teljesítjük a gondozásmentes és stílusos lakhatásra vonatkozó elképzeléseit.

Az egyedi homlokzatok és belső terek jelentik a legnagyobb kihívást, ökológiailag fenntartható anyagainknak köszönhetően hozzáadott értékre tesznek szert.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a téglák színterveit, azok fejlődését, azok feldolgozását, valamint az építészet és belsőépítészet új trendjeit. Örömmel újítunk, és azon dolgozunk, hogy bővítsük kínálatunkat, hogy mindenki megtalálhassa nálunk „a téglát”.

Minden megvalósítást felelősségteljesen és a legmagasabb szakértelemmel közelítünk meg. A tégla a mi világunk.

 

numbers-clients
4423 Elégedett ügyfél
numbers-projects
2546 Sikeres projekt
numbers-bricks
10 M Kézzel készült tégla
numbers-colleagues
22 Elhivatott munkatárs
Ing. Zoltán Fekete
Ing. Fekete Zoltán
CEO - vezérigazgató

„Nem számít, hogy nagy vagy kis projektről van szó, számomra minden megvalósítás fontos. Mindig kihívást jelent a számomra, amibe tapasztalatommal maximális figyelmet szentelek a csapatommal együtt.”

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Katalógus

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Ragadja meg inspirációinkat! Töltse le a katalógust!

Minden évben örömmel készítünk Önöknek egy új RUSTIQUE katalógust. Ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk a trendekkel, fontos számunkra, hogy a téglák területén folyton változó, divatos hullámokat elhozzuk otthonukba. Katalógusaink kiterjedtek és tele vannak inspiráló variációkkal, melyek közül minden téglát kedvelő válogathat. Megosztjuk Önnel az izgalmakat!

Letöltés