Minták ingyenes küldése

Nincs lehetősége személyesen eljönni hozzánk vagy szeretné élőben megtekinteni a téglákat és látni őket otthonában?

Tégláink mintáit ingyenesen kiszállítjuk, hogy tökéletes képet kaphasson új tégla burkolatáról vagy térkövéről, avagy otthona egy másik tégla eleméről. Ezután összehasonlíthatja a mintákat az otthonában meglévő vagy tervezett elemekkel, hogy áhított elképzelésének megfeleljenek a színek, textúrák és stílusok.

A mintákkal katalógust is biztosítunk, hogy még teljesebben tudjon inspirálódni.

Ide kattintva kérhet mintát a hőn áhított tégla típusból, szívesen elküldjük Önnek, és segítünk megvalósítani elképzeléseit új otthonával kapcsolatban.

Találkozzon velünk!

Készséggel állunk rendelkezésére pozsonyi bemutatótermünkben a Svornosti utca 42. szám alatt vagy az újonnan megnyílt kassai bemutatóteremben, Južná trieda 1595/74 szám alatt. Miért látogasson el hozzánk? Amellett, hogy remek kávét főzünk és süteménnyel is megkínáljuk 😊, az összes téglát élőben láthatja nálunk. Ha eljön hozzánk, az Ön preferenciái szerint téglamintákat biztosítunk Önnek, kiszámítjuk az összes szükséges mennyiséget és megbeszéljük Önnel a megvalósítás részleteit. Esetleg nem tud eljönni hozzánk? Foglaljon nálunk időpontot online! Az Ön igényeivel is a következő csatornákon is elér minket: WhatsApp, Messenger, FaceTime vagy Skype.

 

Nálunk

Kisebb vagy nagyobb kivitelezés? A projekt „méretei” nem prioritások számunkra. Ugyanúgy szorgalmasan figyelünk a kandalló valamint a falak burkolatára, vagy akár a szellőztetett homlokzatra is.

Hívjon meg minket egy kávéra otthonába, mintákkal és katalógusokkal tervei részleteire összpontosítunk. Szeretünk kisebb és nagyobb projekteken is dolgozni, ezek kihívást jelentenek számunkra, melynek lényege, hogy elképzelését valóra válthassa.

Valódi otthonná változtatjuk lakhelyét, a tégla ötleteinkből sosem fogyunk ki, nyugodt szívvel ránk bízhatja!

Önnél

Segíthetünk?

Forduljon hozzánk bizalommal! Átfogó szolgáltatást nyújtunk a műszaki tanácsadástól a részletek kidolgozásán, 2D és 3D vizualizációkon át a professzionális kivitelezésig.

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Katalógus

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Ragadja meg inspirációinkat! Töltse le a katalógust!

Minden évben örömmel készítünk Önöknek egy új RUSTIQUE katalógust. Ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk a trendekkel, fontos számunkra, hogy a téglák területén folyton változó, divatos hullámokat elhozzuk otthonukba. Katalógusaink kiterjedtek és tele vannak inspiráló variációkkal, melyek közül minden téglát kedvelő válogathat. Megosztjuk Önnel az izgalmakat!

Letöltés