Áru raktározása

Örömmel gondoskodunk téglájáról, tégla burkolólapjairól és térköveiről, amíg szüksége lesz rájuk, és 6 hónapig ingyen tároljuk megrendelt áruját.

Foglalja le tégláit még ma! Ezzel biztosíthatja a kényelmet, és azonnal rendelkezésre áll az áru, amikor szüksége lesz rá, a várakozási idő kockázata nélkül.

Találkozzon velünk!

Készséggel állunk rendelkezésére pozsonyi bemutatótermünkben a Svornosti utca 42. szám alatt vagy az újonnan megnyílt kassai bemutatóteremben, Južná trieda 1595/74 szám alatt. Miért látogasson el hozzánk? Amellett, hogy remek kávét főzünk és süteménnyel is megkínáljuk 😊, az összes téglát élőben láthatja nálunk. Ha eljön hozzánk, az Ön preferenciái szerint téglamintákat biztosítunk Önnek, kiszámítjuk az összes szükséges mennyiséget és megbeszéljük Önnel a megvalósítás részleteit. Esetleg nem tud eljönni hozzánk? Foglaljon nálunk időpontot online! Az Ön igényeivel is a következő csatornákon is elér minket: WhatsApp, Messenger, FaceTime vagy Skype.

Nálunk

Kisebb vagy nagyobb kivitelezés? A projekt „méretei” nem prioritások számunkra. Ugyanúgy szorgalmasan figyelünk a kandalló valamint a falak burkolatára, vagy akár a szellőztetett homlokzatra is. Hívjon meg minket egy kávéra otthonába, mintákkal és katalógusokkal tervei részleteire összpontosítunk. Szeretünk kisebb és nagyobb projekteken is dolgozni, ezek kihívást jelentenek számunkra, melynek lényege, hogy elképzelését valóra válthassa. Valódi otthonná változtatjuk lakhelyét, a tégla ötleteinkből sosem fogyunk ki, nyugodt szívvel ránk bízhatja!

Önnél

Mit mondanak elégedett ügyfeleink?

Baranovci
Baranovci
ügyfél

Az álomházunk kiválasztásánál volt egy kívánságunk: szerettük volna a házat téglaburkolattal ellátni. A téglát eredetisége, mégis időtálló módon természetes hatása miatt választottuk. Ezzel az volt a célunk, hogy az otthonunk különbözzön más házaktól. Ezt el is értük, nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, az emberek szó szerint bekopognak hozzánk, hogy megtudják, honnan szereztük be a téglaburkolatot.

A Rustique csapatával nagyon elégedettek voltunk. Kedvesek, a hozzáállásuk igazán profi szintű. Az volt az érzésünk, hogy olyan vállalatot találtunk, ahol érvényre jut a mondás, hogy “az ügyfél a mi urunk”.

Gond nélkül megmutatták a téglákat akár száz alkalommal is, mintát kaptunk, kicserélték, elvittek néhány helyre is, ahol élőben megtekinthettük már homlokzati elemként. A csapat egyszerűen nagyszerű.

Segíthetünk?

Forduljon hozzánk bizalommal! Átfogó szolgáltatást nyújtunk a műszaki tanácsadástól a részletek kidolgozásán, 2D és 3D vizualizációkon át a professzionális kivitelezésig.

  • Tovarys Ferenc
    Tovarys Ferenc
    raktározás / gyártás / logisztika
  • Kántor Tamás
    Kántor Tamás
    raktározás / gyártás / logisztika
Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Katalógus

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Ragadja meg inspirációinkat! Töltse le a katalógust!

Minden évben örömmel készítünk Önöknek egy új RUSTIQUE katalógust. Ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk a trendekkel, fontos számunkra, hogy a téglák területén folyton változó, divatos hullámokat elhozzuk otthonukba. Katalógusaink kiterjedtek és tele vannak inspiráló variációkkal, melyek közül minden téglát kedvelő válogathat. Megosztjuk Önnel az izgalmakat!

Letöltés