Professzionális kivitelezés

Szakképzett mestereink több mint 20 éve elkötelezettek a tégla burkolatok professzionális kivitelezése mellett. Közvetlenül a „tégla otthonban”, Hollandiában sajátították el a mesterséget.

Több száz sikeres megvalósítás áll mögöttük, szakértelemmel és a minőségi szolgáltatással állunk Ön mögött - Ön tőlünk egyben garanciát is kap a RUSTIQUE csapat munkájára, valamint a felhasznált anyagokra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését annak irányába, hogy megrendelje a tégla burkolatának, homlokzatának, avagy például kerítése kivitelezését a legprofibb szakemberektől, ne habozzon, és foglalja le időpontját!

Megbeszéljük Önnel a tényleges kivitelezés pontos idejét és részleteit oly módon, hogy az időpont megfeleljen Önnek.

Találkozzon velünk!

Készséggel állunk rendelkezésére pozsonyi bemutatótermünkben a Svornosti utca 42. szám alatt vagy az újonnan megnyílt kassai bemutatóteremben, Južná trieda 1595/74 szám alatt. Miért látogasson el hozzánk? Amellett, hogy remek kávét főzünk és süteménnyel is megkínáljuk 😊, az összes téglát élőben láthatja nálunk. Ha eljön hozzánk, az Ön preferenciái szerint téglamintákat biztosítunk Önnek, kiszámítjuk az összes szükséges mennyiséget és megbeszéljük Önnel a megvalósítás részleteit. Esetleg nem tud eljönni hozzánk? Foglaljon nálunk időpontot online! Az Ön igényeivel is a következő csatornákon is elér minket: WhatsApp, Messenger, FaceTime vagy Skype.

Nálunk

Kisebb vagy nagyobb kivitelezés? A projekt „méretei” nem prioritások számunkra. Ugyanúgy szorgalmasan figyelünk a kandalló valamint a falak burkolatára, vagy akár a szellőztetett homlokzatra is. Hívjon meg minket egy kávéra otthonába, mintákkal és katalógusokkal tervei részleteire összpontosítunk. Szeretünk kisebb és nagyobb projekteken is dolgozni, ezek kihívást jelentenek számunkra, melynek lényege, hogy elképzelését valóra válthassa. Valódi otthonná változtatjuk lakhelyét, a tégla ötleteinkből sosem fogyunk ki, nyugodt szívvel ránk bízhatja!

Önnél

Mit mondanak elégedett ügyfeleink?

Kamenár család
Kamenár család
ügyfél

A Rustique téglát a férjem első szavaival így festette le: “Várj csak, amíg meglátod, és dobsz egy hátast.” Így is lett. Az első látásra wow-effektus. A csodálatos pozsonyi bemutatóterem és a kedves, szakmailag igazán felkészült csapat elvarázsolt minket, és a választás valóban nem volt egyszerű. Minőségben és szépségben azóta sem találtunk jobbat.

Az idő múlásával még inkább biztosak vagyunk benne, hogy a lehető legjobb választás volt. Ennek ékes bizonyítéka az, hogy a téglákat az otthonunkban sokkal több helyen használtuk végül, mint eredetileg terveztük.

Az egész csapat hozzáállása a kivitelezés első napjától kezdve csillagos ötös volt, ami az országban a mai napig ritkaságszámba megy. Részünkről egy nagy köszönöm mindannyiuknak, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk, akik minőségi és időtálló dizájn keresésébe fognak.

 

Segíthetünk?

Forduljon hozzánk bizalommal! Átfogó szolgáltatást nyújtunk a műszaki tanácsadástól a részletek kidolgozásán, 2D és 3D vizualizációkon át a professzionális kivitelezésig.

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Katalógus

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Ragadja meg inspirációinkat! Töltse le a katalógust!

Minden évben örömmel készítünk Önöknek egy új RUSTIQUE katalógust. Ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk a trendekkel, fontos számunkra, hogy a téglák területén folyton változó, divatos hullámokat elhozzuk otthonukba. Katalógusaink kiterjedtek és tele vannak inspiráló variációkkal, melyek közül minden téglát kedvelő válogathat. Megosztjuk Önnel az izgalmakat!

Letöltés