Tartalék visszavételének lehetősége

Könnyen előfordulhat, hogy a szükséges anyagmennyiség kiszámítása nem mindig 100% -os pontosságú, ezért általában 7-10% tartalék hozzáadását javasolunk. Jobb, ha több anyag van, mint kevesebb, sosem lehet tudni, hogy mi fog történni a kivitelezés során, és mindig jobb felkészülni az eltérésekre vagy váratlan eseményekre - a vágás közbeni téglatörésre vagy az emberi tényezőre.

 

 

Amennyiben a kivitelezés során fel nem használt anyag megmarad - bontatlan és sértetlen csomagolásban, amelyre már végképp nincs szüksége -, akkor küldje vissza nekünk és mi visszatérítjük a pénzét! Jobb visszaküldeni az árut, mintha hiányozna a kivitelezés során, egyetért velünk? 😊

 

Találkozzon velünk!

Készséggel állunk rendelkezésére pozsonyi bemutatótermünkben a Svornosti utca 42. szám alatt vagy az újonnan megnyílt kassai bemutatóteremben, Južná trieda 1595/74 szám alatt. 
Miért látogasson el hozzánk? Amellett, hogy remek kávét főzünk és süteménnyel is megkínáljuk 😊, az összes téglát élőben láthatja nálunk. Ha eljön hozzánk, az Ön preferenciái szerint téglamintákat biztosítunk Önnek, kiszámítjuk az összes szükséges mennyiséget és megbeszéljük Önnel a megvalósítás részleteit. 
Esetleg nem tud eljönni hozzánk? Foglaljon nálunk időpontot online! Az Ön igényeivel is a következő csatornákon is elér minket: WhatsApp, Messenger, FaceTime vagy Skype.

Nálunk

Kisebb vagy nagyobb kivitelezés? A projekt „méretei” nem prioritások számunkra. Ugyanúgy szorgalmasan figyelünk a kandalló valamint a falak burkolatára, vagy akár a szellőztetett homlokzatra is. Hívjon meg minket egy kávéra otthonába, mintákkal és katalógusokkal tervei részleteire összpontosítunk. Szeretünk kisebb és nagyobb projekteken is dolgozni, ezek kihívást jelentenek számunkra, melynek lényege, hogy elképzelését valóra válthassa. Valódi otthonná változtatjuk lakhelyét, a tégla ötleteinkből sosem fogyunk ki, nyugodt szívvel ránk bízhatja!

Önnél

Mit mondanak elégedett ügyfeleink?

Ing. Arch. Sisa Brna
Ing. Arch. Sisa Brna
tervező

Az ipari stílusú loft lakás kivitelezése nyomán elválaszthatatlan elemként szolgál a tégla. A Rustique-tól beszerzett tégla csodaszép, természetes, messze nem betonszármazék vagy más mesterséges anyag. Minden egyes darab egyedi, ezzel komoly szinten hozzátesz a lakás hihetetlen atmoszférájához.

Tervezőirodánkban viszonylag gyakran használjuk a téglát házak, épületek homlokzatára vagy akár beltéren is. A Rustique-kal már hosszas együttműködést tudhatunk magunkénak. Nem csupán a szép bemutatóterem, gyönyörű katalógusok vagy a komoly weboldal teszi, hanem mindenekelőtt az első osztályú termékek, a szakmai háttér és kitűnő szolgáltatás az, amely a Rustique-ot kiemeli mind közül. 

Nagyon elégedett vagyok Veletek és sok-sok kedves ügyfelet kívánok Nektek, és elhihetitek, aki Tőletek vásárolja meg a téglát, sajnálkozni biztosan nem fog!

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Katalógus

Inspirálódjon legújabb katalógusunk által!

Ragadja meg inspirációinkat! Töltse le a katalógust!

Minden évben örömmel készítünk Önöknek egy új RUSTIQUE katalógust. Ügyelünk arra, hogy lépést tartsunk a trendekkel, fontos számunkra, hogy a téglák területén folyton változó, divatos hullámokat elhozzuk otthonukba. Katalógusaink kiterjedtek és tele vannak inspiráló variációkkal, melyek közül minden téglát kedvelő válogathat. Megosztjuk Önnel az izgalmakat!

Letöltés