Aktualitások

Aktuális információk rólunk, újdonságok, akciók a téglákra és a legújabb téglaburkolatokra.

Újdonságok a téglák világából

Divatos újdonságunk a mázas termékek vonala, amely fényt ad otthonának. Rendelésre a RAL skála csaknem minden színében elérhető. Általában géppel készülnek a mázas téglák, ellenben a kézzel formázott modellek is készülhetnek mázas felülettel. 2016 májusától elérhetők.
További újdonság a RETRO kollekciónk. Ezek a gyönyörű, antik hatású téglák elvarázsolták ügyfeleinket. Alkalmasak borpincékbe, belterek és külterek felújításához, gyakorlatilag bárhol megadják a régies, autentikus hatást, ahol erre igény van.

Kiállításon voltunk

2018-ban részt vettünk a CONSTRUMA-n kiállító standunkkal. A 2017-es év sikereit követően ismét személyesen állhattunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, felvértezve a legnépszerűbb bemutatódarabokkal. Tanácsadóink ismét készséggel álltak a kedves érdeklődők rendelkezésére, hogy terveik egyik legdekoratívabb termékét komoly szakmai segítséggel tudják kiválasztani.
2017-ben részt vettünk a CONSTRUMA-n kiállító standunkkal. Személyesen volt alkalmunk bemutatódarabokkal egyetemben kielégíteni érdeklődő ügyfeleink kíváncsiságát minden igényt kielégítően. Mindezt idén is megtesszük, ismét állunk a kiállítás teljes időtartama alatt rendelkezésükre.

Ügyfeleink véleménye

Olvassa el ügyfeleink véleményét rólunk

Hudec Zsuzsanna

Saját javaslataim nyomán szívesen alkalmazok tégla burkolatokat, melyek beltérben is eredeti és időtlen elemként jelennek meg.

Ebben számomra a minőséget, széles választékot és a minőségi szolgáltatást pontosan a Rustique jelenti.

belsőépítész

Ondrejka Ferenc

A kivitelezési tervek megvalósításához szívesen fordulok a Rustique tégláihoz, mivel kreatív és időtlen a termékük és valódi minőséget szolgáltató vállalatnak tartom csapatukat. Mindemellett nagyra értékelem a széles választékukat, szakszerű fellépésüket tanácsadással karöltve, melyek a Rustique-nál könnyed természetességgel vannak jelen.

tervező

Csókás Imre

A Rustique vállalattal kizárólag pozitív tapasztalatokkal rendelkezünk. Eredtileg csupán megfelelő, minőségi térkövet kerestem, ami nem beton; ezt a Rustique-nál meg is találtam. A legnagyobb nehézséget a megfelelő színárnyalat kiválasztása okozta, mivel hihetetlen széles a választék. Végeredményül olyannyira meggyőztek a termékeik, hogy burkolótéglát is vásároltam. A csapat minden fronton szakértő és tanácsadásukkal komoly terhet vettek le a vállamról. Külső szakértőket javasoltak a kivitelezési munkákra, a megrendelés napra pontosan, precízen érkezett, a fel nem használt mennyiséget probléma nélkül visszavették. Az a véleményem, hogy a termékeik ára erősen paritásban van az általuk képviselt minőséggel. maximális megelégedettség, csak ajánlani tudom őket!

Dorák Péter

A Rustique számomra az a hely, ahol a csúcsminőségű, természetes anyagok időtálló stílusban találkoznak a megbízható szakértelemmel. Tökéletes választás volt az új lakásunkba!

Bajár Lúcia

Ismerőseink ajánlása nyomán találtuk meg a Rustique vállalatot, két falat szerettünk volna téglával burkolni. A hozzáállás az első perctől nagyon kedves volt és tele szakértelemmel, mind a minták bemutatása, a tanácsadás a termékek különbözőségét illetően, mind pedig az árajánlatok készítése, számolása nyomán.

Második alkalommal akkor lepődtünk meg, mikor jöttek a kivitelezők és teljes profizmussal álltak a munkának, letakartak mindent, ami sérülhet, komoly hozzáértéssel álltak neki a munkának.

Bizonyosan ajánlani fogjuk ismerőseinknek. Bár a termékük ára átlag feletti, ellenben minőségük páratlan, a hozzáadott érték a profi csapatnak köszönhetően pedig mindent ellensúlyoz.

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK

Zadávateľ zákazky: RUSTIQUE, a.s.;

Názov zákazky: Linka na spracovanie priziem;

Stručný opis zákazky: Predmetom dodania je linka na spracovanie priziem na dosky a hranoly podľa technickej špecifikácia, ktorá tvorí Prílohu č.1 a Výkresovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu č.3 Výzvy.;
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, plné znenie výzvy vrátane všetkých podmienok ako aj súťažné podklady nájdete na http://voarchiv.eu/files/343-9e38ee4f11/.

Lehota na predkladanie ponúk: do 07.08.2019, 10:00 hod.

Záznam z vyhodnotenia preiskumu trhu je tu.


Zadávateľ zákazky: RUSTIQUE, a.s.;

Názov zákazky: Pásová píla s mechanizáciou;

Stručný opis zákazky: Predmetom dodania je pásová píla s mechanizáciou na spracovanie drevnej guľatiny na prizmy podľa technickej špecifikácia, ktorá tvorí Prílohu č.1 Kúpnej zmluvy a Výkresovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu č.2 Výzvy.;
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, plné znenie výzvy vrátane všetkých podmienok ako aj súťažné podklady nájdete na http://voarchiv.eu/files/357-3dd1490cd8/ .

Lehota na predkladanie ponúk: do 26.11.2019, 10:00 hod.

Záznam z vyhodnotenia prieskumu trhu je tu.