Aktualitások

Aktuális információk rólunk, újdonságok, akciók a téglákra és a legújabb téglaburkolatokra.

Újdonságok a téglák világából

Divatos újdonságunk a mázas termékek vonala, amely fényt ad otthonának. Rendelésre a RAL skála csaknem minden színében elérhető. Általában géppel készülnek a mázas téglák, ellenben a kézzel formázott modellek is készülhetnek mázas felülettel. 2016 májusától elérhetők.
További újdonság a RETRO kollekciónk. Ezek a gyönyörű, antik hatású téglák elvarázsolták ügyfeleinket. Alkalmasak borpincékbe, belterek és külterek felújításához, gyakorlatilag bárhol megadják a régies, autentikus hatást, ahol erre igény van.

Kiállításon voltunk

2018-ban részt vettünk a CONSTRUMA-n kiállító standunkkal. A 2017-es év sikereit követően ismét személyesen állhattunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, felvértezve a legnépszerűbb bemutatódarabokkal. Tanácsadóink ismét készséggel álltak a kedves érdeklődők rendelkezésére, hogy terveik egyik legdekoratívabb termékét komoly szakmai segítséggel tudják kiválasztani.
2017-ben részt vettünk a CONSTRUMA-n kiállító standunkkal. Személyesen volt alkalmunk bemutatódarabokkal egyetemben kielégíteni érdeklődő ügyfeleink kíváncsiságát minden igényt kielégítően. Mindezt idén is megtesszük, ismét állunk a kiállítás teljes időtartama alatt rendelkezésükre.

Ügyfeleink véleménye

Read what our clients say about us

Mrázovci

Chceli by sme sa vám poďakovať a vyjadriť veľkú spokojnosť s poskytovanými službami.
Asi pred 10 rokmi vaša firma Rustique (pán O. s bratom), obkladala náš novopostavený dom lícovými tehlami. Minulý rok sme potrebovali vykonať zopár drobných opráv. Vzhľadom na vyťaženosť vašej firmy bola naša požiadavka „bezvýznamná“, napriek tomu ste nám maximálne vyšli v ústrety a poskytli potrebnú pomoc. Pán H., ktorý túto opravu vykonal, zanechal dve veci nedotiahnuté. Pred dvoma dňami sme sa ozvali so žiadosťou o dokončenie týchto drobností, dnes sú hotové! Veľmi si to vážime a sme spokojní, že sme si pred 10 rokmi vybrali práve vašu firmu. Rustique pre nás znamená kvalitu a istotu, že v prípade potreby sa môžeme na vás kedykoľvek obrátiť.
Tiež by sme chceli osobitne vyzdvihnúť proklientský prístup pána Štefusa.
Ešte raz vám ďakujeme a prajeme, aby sa vašej firme aj naďalej dobre darilo!
S úctou Mrázovci

Zuzana Hudecová

Saját javaslataim nyomán szívesen alkalmazok tégla burkolatokat, melyek beltérben is eredeti és időtlen elemként jelennek meg.

Ebben számomra a minőséget, széles választékot és a minőségi szolgáltatást pontosan a Rustique jelenti.

belsőépítész

Fero Ondrejka

A kivitelezési tervek megvalósításához szívesen fordulok a Rustique tégláihoz, mivel kreatív és időtlen a termékük és valódi minőséget szolgáltató vállalatnak tartom csapatukat. Mindemellett nagyra értékelem a széles választékukat, szakszerű fellépésüket tanácsadással karöltve, melyek a Rustique-nál könnyed természetességgel vannak jelen.

tervező

Csókás Imre

A Rustique vállalattal kizárólag pozitív tapasztalatokkal rendelkezünk. Eredtileg csupán megfelelő, minőségi térkövet kerestem, ami nem beton; ezt a Rustique-nál meg is találtam. A legnagyobb nehézséget a megfelelő színárnyalat kiválasztása okozta, mivel hihetetlen széles a választék. Végeredményül olyannyira meggyőztek a termékeik, hogy burkolótéglát is vásároltam. A csapat minden fronton szakértő és tanácsadásukkal komoly terhet vettek le a vállamról. Külső szakértőket javasoltak a kivitelezési munkákra, a megrendelés napra pontosan, precízen érkezett, a fel nem használt mennyiséget probléma nélkül visszavették. Az a véleményem, hogy a termékeik ára erősen paritásban van az általuk képviselt minőséggel. maximális megelégedettség, csak ajánlani tudom őket!

Peter Dorák

A Rustique számomra az a hely, ahol a csúcsminőségű, természetes anyagok időtálló stílusban találkoznak a megbízható szakértelemmel. Tökéletes választás volt az új lakásunkba!

Lucia Bajarová

Ismerőseink ajánlása nyomán találtuk meg a Rustique vállalatot, két falat szerettünk volna téglával burkolni. A hozzáállás az első perctől nagyon kedves volt és tele szakértelemmel, mind a minták bemutatása, a tanácsadás a termékek különbözőségét illetően, mind pedig az árajánlatok készítése, számolása nyomán.

Második alkalommal akkor lepődtünk meg, mikor jöttek a kivitelezők és teljes profizmussal álltak a munkának, letakartak mindent, ami sérülhet, komoly hozzáértéssel álltak neki a munkának.

Bizonyosan ajánlani fogjuk ismerőseinknek. Bár a termékük ára átlag feletti, ellenben minőségük páratlan, a hozzáadott érték a profi csapatnak köszönhetően pedig mindent ellensúlyoz.

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK

Zadávateľ zákazky: RUSTIQUE, a.s.;

Názov zákazky: Linka na spracovanie priziem;

Stručný opis zákazky: Predmetom dodania je linka na spracovanie priziem na dosky a hranoly podľa technickej špecifikácia, ktorá tvorí Prílohu č.1 a Výkresovej dokumentácie, ktorá tvorí prílohu č.3 Výzvy.;
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, plné znenie výzvy vrátane všetkých podmienok ako aj súťažné podklady nájdete na http://voarchiv.eu/files/343-9e38ee4f11/.

Lehota na predkladanie ponúk: do 07.08.2019, 10:00 hod.